Az arany és az aranykolloid

Te tudtad, hogy már az ősi Egyiptomban is használták a szépítészetben az aranyat, Kleopátra is színaranyból kevert pakolásokkal tartotta fiatalosan bőrét.

De vajon miért? Hisz akkor még nem voltak reklámok, nem volt egy termék mögött marketingstratégia. Gondolkodtál már azon, hogy akkor így valóban csak azt használták a hölgyek, amik ténylegesen, látványosan működtek és eredményt hoztak a bőrük ránctalanításásban és hidratálásában!

Az elmúlt évtizedben újra felfedezte magának a nemesfémet a szépségipar, aranykorát éli az arany.

Kozmetikai szakemberek bebizonyították, hogy nem véletlenül használták az aranyat már ősidők óta, hisz az arany az öregedő bőr első számú segítője, ténylegesen bőrfiatalító hatással bír, segít eltüntetni a ráncokat, sőt az apróbb bőrhibákat, pigmentfoltokat, öregedési foltokat is látványosan halványítja.

De vajon minek köszönhető az arany szépítő, ránctalanító hatása?

Tény, hogy az arany 200-szor! annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványianyagokat, nyomelemeket tud juttatni a bőr mélyebb rétegeibe, amik elősegítik a sejtek optimális működését.

Az arany így a sejtek megújításának és a bőr feszessé, rugalmassá tételének kiváló segítője.

Az arany további pozitív tulajdonsága:
– serkenti a bőr kollagéntermelését
– csökkenti a bőrgyulladásokat
– méregtelenítő hatással bír
– csodálatosan ragyogóvá teszi a bőrt
– mélyhidratáló
– látványos ránctalanító
– növeli a bőr természetes védekező képességét
– eltűnteti az apróbb bőrhibákat
– halványítja az öregedési-, és pigmentfoltokat
– táplálja és regenerálja a bőrt
– részt vesz a sejtek aktivitásában
– késlelteti az öregedési folyamatokat
– ellenállóbbá tesz a bőrt az időjárás viszontagságaival szemben

A legújabb kutatások arra is fényt derítettek, hogy az arany valóban sokféle módon gyakorol pozitív hatást a bőrre, és kiváló alapanyagául szolgálhat a modern kozmetikának, szépségiparnak. A kutatási adatok szerint az arany, ez az értékes és csodálatos fém nemcsak elpusztítja a baktériumokat, de serkenti az oxigénmolekulák bejutását is a bőrbe, így pozitívan befolyásolja a sejtek működését, és új energiával látja el őket, ami hosszú távon a bőr felfrissülését és megfiatalodását eredményezi. A bőr fiatalsága ugyanis nagy részben a sejtek megújulási folyamatától függ, amelyet számtalan tényező akadályozhat, mint például a a környezeti ártalmak, a káros ultraibolyasugárzás, a számtalan méreganyag, amit nap, mint nap a szervezetünkbe juttatunk, akár a nem megfelelő kozmetikai termékek által is.

Mindezek a káros tényezők nagyban felgyorsítják a bőr öregedését és tönkreteszik, roncsolják a bőr rugalmasságért felelős kollagén rostokat.

A tiszta arany viszont segít visszafordítani ezeket a folyamatokat, így feszesebbé, ellenállóbbá, fiatalosabbá teszi a bőrt.

Az aranykolloidról

Az aranykolloidot úgy állítják elő, hogy az aranyat 1-500 nanométer nagyságúra porlasztják, amely így oldottá válva a bőr legmélyebb rétegeibe is képes eljutni, hogy felébressze a fiatalságot és a szépséget. A szikrázó 24 karátos aranyrészecskék, más néven az aranykolloidok különleges hatásának köszönhetően serkentik és javítják a bőr tónusát, mélyen hidratáló tulajdonságuknak köszönhetően.

Aranykolloid termékek:

Aranykolloid hidratáló

Az Aranykolloid Hidratáló tökéletes bőr regenerálására, hidratálására, ránctalanítására.
Az arany kimagasló szépészeti tulajdonsága, hogy felfokozza, gyorsítja, serkenti a bőr sejtjeinek megújulását.
Az aranykolloid hidratáló használatával bőrünk üdébb, kisimultabb, hidratáltabb lesz. Az aranykolloid halványítja a pigment foltokat, az öregedési foltokat. Az aranykolloid fokozza a bőrünk kollagén termelését is. Az arany remek vízvisszatartó tulajdonsággal rendelkezik, így tökéletes hidratálója lehet bőrünknek.

Aranykolloid hidratáló alkalmazható:

– Érett, ráncos bőrre
– Öregségi foltokra
– Nap által károsodott, pigmentált bőrre
– Zsíros és pattanásos bőrre
– Rugalmatlan, fakó bőrre
– Fáradt, értágulatos, bőrre

Összetétel:
Arany (kolloid) 10 ppm
Koncentráció tömeg 100 ml-ben %:
Aqua: 99,99 %
Arany: 0,01 %

A készítmény csomagolásában található 20 ml-es kisüveget feltöltve, napi 3 alkalommal permetezzük az arcra, vagy a kívánt felületre. Az Aranykolloid Hidratáló az egészségre ártalmatlan, kizárólag arany allergia esetén ellenjavallt az alkalmazása.

A DrJuice Aranykolloid Hidratáló előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történik.
Az Aranykolloid Hidratáló termék minőségét a gyártástól számított 1 évig őrzi meg.
A készítményt eredeti folyadéküvegben, sötét, jól zárható edényben, szobahőmérsékleten tárolandó.

Az Aranykolloid hidratáló OÉTI nyilvántartásba vételi száma: 2693/2010.

Aranykolloid ránctalanító arckrém

Az aranytartalma miatt rendkívül jól hidratálja arcbőrét a szem környékén, arcon, nyakon stb. Rendszeres használata esetén ráncait is kisimíthatja. A színarany térfogatának a több százszorosát képes megkötni vízből. A DrJuice Gold Skin arckrém, jelentős mértékben tartalmaz aranykolloid koncentrátumot. A többi összetevőt hatóanyag szakértőink úgy állították össze, hogy káros anyagokat ne tartalmazzanak, így teljesen természetes kozmetikum lett a végeredmény.

Használati tanács:

A Gold Skin krémet tiszta, száraz bőrre vigyük fel, majd lágy mozdulatokkal masszírozzuk bele bőrünkbe a hidratálni kívánt területen. A ránctalanító aranykolloid arckrém hatása fokozható, amennyiben rendelkezik a DrJuice aranykolloid hidratáló folyadékával, az abban található pumpás spray-vel nedvesítse meg a kezelni kívánt területet, és ez után vigye fel a krémet a nedves bőrfelületre. Mivel minden éjszaka, napi 7-8 órán át összegyűrjük az arcunk és dekoltázsunk bőrét, így érdemes az Ónosi Ránctalanító arc- és dekoltázspárnával (melltartóval) odafigyelnünk és védekeznünk a ráncaink kialakulásának legfőbb okára, az éjszakai gyűrődésre!