Ránctalanító szuperszett csomag (ránctalanító arcpárna és melltartó+aranykolloid krém) – fekete

Akció!

42.290 Ft 29.900 Ft Nettó: 23.543 Ft

Tény, hogy életed során az arcod és dekoltázsod legmélyebb ráncait alvás közben gyűjtöd össze! Szállj szembe a ráncaiddal Te is!

Cikkszám: szuperszett-fekete Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ránctalanító szuperszett csomag 100% természetes megoldás a ráncokra!

Ónosi Ránctalanító arcpárna + Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna (melltartó) + Dr.Juice Ránctalanító aranykolloid krém

Tény, hogy életed során az arcod és dekoltázsod legmélyebb ráncait alvás közben gyűjtöd össze!

Szállj szembe a ráncaiddal Te is!

3-szorozd meg erőidet a „Fantasztikus hármas” segítségével! Ránctalanító szuperszett csomagunk – TERMÉSZETESEN HAT!

Ránctalanító Szuperszett csomag tartalma:

  • Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna (melltartó) – fekete színben
  • Ónosi ránctalanító arcpárna – fekete színben
  • DrJuice Aranykolloid ránctalanító, hidratáló krém – 50 ml

De mit kell tudnod az Ónosi Ránctalanító arc-, és dekoltázspárnáról (melltartóról)?

Az Ónosi Ránctalanító Párnacsalád tökéletesen természetes megoldást nyújt a ráncok kialakulásának meggátolásában és a már kialakult ráncok enyhítésében, rendszeres használat során, azok megszüntetésében. Pofonegyszerű, természetes ránctalanítás, erőfeszítés nélkül. Párnáink éjszaka, alvás közben fejtik ki hatásukat. Különleges kiképzésüknek köszönhetően, megakadályozzák, hogy az arcbőr és a dekoltázs tovább gyűrődjön, ezzel megsokszorozva a ránctalanító krémek hatásfokát. Párnáinkat bőrgyógyászok, kozmetikus mesterek, arctorna trénerek és arcjóga oktatók is kipróbálták, használják és ajánlják… Az eddigi eladások alapján vásárlóink elégedettsége 98,85%! Nagy örömünkre szolgál, hogy sikeres és eredményes termékeket állítunk elő 100% magyar munkaerővel!

Hogyan fejti ki hatását az Ónosi Ránctalanító arcpárna és melltartó?

Az Ónosi ránctalanító arcpárna és dekoltázspárna alvás közben megakadályozza az arcbőr és a dekoltázs redősödését, gyűrődését, hiszen feszesen tartja bőrünket, így már az első néhány éjszaka után látványos eredményt lehet vele elérni, ráadásul 100%-ig természetes úton, kemikáliák szervezetbe juttatása nélkül… Az Ónosi Ránctalanító arcpárna és dekoltázspárna nem csupán eredményes, de rendkívül kényelmes is! Lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihenhess éjszaka, akár oldalra fordulva, akár háton, akár hason szeretsz aludni, ráadásul, selyemszatén anyagának köszönhetően az arcbőrre gyakorolt jótékony hatása mellett, a hajad sokkal kevésbé fog összekócolódik alvás közben.

A 24 karátos ránctalanító aranykrém a szépség új dimenziója…

A 24 karátos DrJuice ránctalanító arckréme, kimagaslóan magas aranykolloid koncentrátumot tartalmaz. A többi hatóanyag összetevő is kizárólag 100% természetes anyagok, így egy fantasztikusan hatékony kozmetikumot próbálhatsz ki Te is!

Az arany legfontosabb szépészeti hatása, hogy serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. Ennek következtében az arcbőr fiatalabb, energiadúsabb, élettelibb, ragyogóbb, a fáradtság nyomai jelentősen halványulnak. Az aranykolloidos arckrém tökéletes ránctalanító, hidratáló, tápláló kozmetikum.

Biztos, hogy Te is imádni fogod!