Vélemények

Fémallergiám és még számos más allergiám is van, mint például a parfümre is érzékeny vagyok. Nagyon félve próbáltam ki az aranykolloid krémet ezért, de hálistennek semmi allergiás reakciót nem váltott ki a bőrömön. Így nagyon boldog vagyok, mert az az igazság, hogy az antiallergén krémek, amiket eddig használtam, jók voltak a bőrömnek, de a ránctalanításban nem voltak olyan hatékonyak. Most végre tökéletes megoldást találtam.

Kiss Mónika

Annyi csalódás ért már a sok ránctalanító krémmel kapcsolatban, hogy most elhatároztam, csak az arcom egyik felén próbálom ki az aranykrémet, mert ha így működik, azt egyértelműen fogom látni. Nem tudom, ki-hogy van vele, de ez én arcom, aszimmetrikus, és ráadásul az egyik felem sokkal jobban ráncosodik, öregszik, mint a másik. Természetesen a ráncosabb arcfelemre kentem fel az aranykémet. Előbb azt hittem, hogy csak bebeszéltem magamnak, de napról-napra valóban sokkal szebb lett az arcom, sőt most már teljesen visszasimult a jobb arcfelem is.

Noémi

Zseniális a krém, mindenkinek ajánlom! Nagyon könnyem beszívódik, nem hagy zsíros érzetet az arcon. Én a nyakamra is kenem, mert nekem sajna ott is ráncosodik, de még ott is látványos eredményt ért el. A tégelyébe meg egyszerűen beleszerettem, bár picit furcsán lehet kinyitni és óvatosan is kell vele bánni, mert eléggé törékeny.

Laboda Hajni